Sjå tematiske søkjarkurs til fristar i 2024

Skal du søkje på ei av dei store utlysingane våre for forskingsorganisasjonar i 2024? Vi har fleire webinar du kan sjå for å få hjelp til å skrive søknaden.

Her kan du få mange gode tips til korleis du fyller ut søknadsskjemaet for Forskarprosjekt og Kompetanse- og samarbeidsprosjekt. Har du spørsmål, send det til utlysingskontakten på e-post som du finn inne i den aktuelle utlysinga.  

I mars 2024 er det søknadsfrist for desse utlysingane

Kven kan søkje på desse utlysingane?

  • Forskerprosjekt for fornyelse, Forskerprosjekt for tildig karriere og Stort, tverrfaglig Forskerprosjekt på klima- og jordsystemet: Godkjende norske forskingsorganisasjonar kan søkje.
  • Samarbeidsprosjekt for å møte utfordringer i samfunn og næringsliv og Kompetansebyggende prosjekt for næringslivet: Godkjende norske forskingsorganisasjonar i faktisk samarbeid med relevante aktørar i offentleg sektor, frivillige organisasjonar, næringsliv og/eller private organisasjonar kan søkje.

Generelt søkjarwebinar

Opptak av tematiske søkjarwebinar

Søkjarwebinara dekkjer informasjon om utlysingane og legg særleg vekt på prioriteringar og viktige føringar som de må svare på i søknaden dykkar.

Nanoteknologi, mikroteknologi og avanserte materialer

Aktuell utlysing:

Petroleum, miljøvennlig energi og lågutslipp

Søkjarwebinaret er eit opptak av eit nettseminar og dekkjer det samla tilbodet innanfor petroleumsforsking og forsking på miljøvennleg energi og lågutslepp i 2024. Det inneheld også generell informasjon om tilbodet til næringslivet i 2024 og svar på spørsmål fra deltakarne.

Sjå presentasjonen

I 2024 lyser vi ut midlar til forsking på petroleum og miljøvennlig energi gjennom desse utlysingane:

Forskningsmiljøa kan søkje:

Næringslivet kan søkje:

Utviklingsforskning og global helse

Aktuelle utlysingar:

Areal under press

Aktuell utlysing:

Samarbeidsprosjekt for å møta utfordringar i samfunn og næringsliv: Vi lyser ut inntil 183 millionar til areal under press under tema på tvers.

Mat, miljø, klima og folkehelse

Aktuell utlysing:

Samarbeidsprosjekt for å møte utfordringer i samfunn og næringsliv: Vi lyser ut inntil 112 millionar til forsking på samanhengar mellom mat, miljø, klima og folkehelse.

Meldinger ved utskriftstidspunkt 30. juni 2024, kl. 17.26 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.