Illustrasjonsbilde laget ved hjelp av KI som viser flom i en norsk by med Forskningsrådets visuelle profil
Webinar

Webinar om utlysningene under EUs samfunnsoppdrag om klimatilpasning

Passer for:

Kommuner, fylkeskommuner, forskingsmiljø og bedrifter som deltar og gjerne vil bidra i samfunnsoppdraget om klimatilpasning

Påmeldingsfrist:

13. jun kl. 08:00

Digitalt:

Arrangementet strømmes

13. jun. kl. 08.30–10.30

Om arrangementet

EU-nettverkene FINN-EU, EU-nettverk Møre og Romsdal, Horisont Vestland, Europanettverk Innlandet, Kristiansand kommune, CIENS og Forskingsrådet inviterer til webinar om utlysningene i arbeidsprogrammet for 2024 for EUs samfunnsoppdrag om klimatilpasning.

Dette webinaret er en oppfølging av seminaret Korleis får vi til ei vellykka implementering av samfunnsoppdrag på klimatilpassing i Noreg? som Forskningsrådet arrangerte tidligere i vinter.

Norske kommuner, fylkeskommuner, forskningsmiljøer og bedrifter deltar i EUs samfunnsoppdrag om klimatilpasning. Flere har signert et EU-oppdrag for å nå klimatilpasningsmålene i EU og er attraktive partnere i prosjekter under samfunnsoppdraget.

Vi ønsker alle aktører som er interessert i å utarbeide prosjektforslag til disse utlysningene, eller som er nysgjerrig på mulighetene i EUs samfunnsoppdrag om klimatilpasning velkommen. Vi inviterer personer som allerede deltar i EU-prosjekt og som er evaluator til å dele erfaringene sine.

Formålet er å skape en arena der deltakere er villige til å dele og diskutere spørsmål, utfordringer og ideer i fellesskap.

Se EUs infodager for mer informasjon om utlysningene under EUs samfunnsoppdrag om klimatilpasning (europa.eu)

Program

Ingunn Borlaug Lid

    Klima og miljø

Meldinger ved utskriftstidspunkt 30. juni 2024, kl. 17.18 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.