Ufokusert bilde av folkemengde i bevegelse
Konferanse

Vareproduksjonsdagene 2024

Hvor:

Gjøvik og Raufoss

Passer for:

Næringsliv og forskingsorganisasjonar

Pris:

3140 kr for heile samlinga inkl. overnatting på Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik, 1500 kr for heile samlinga ekskl. overnatting

Påmeldingsfrist:

Søndag 20. oktober kl. 23.59

Om arrangementet

Vareproduserande industri i Noreg står overfor store omstillingar både med omsyn til digitalisering, produktivitet, berekraft, robustheit og samfunnstryggleik. Vareproduserande industri er framheva som ein viktig del av norsk næringsliv for å nå desse måla, og "manufacturing" er eit av hovudsatsingane i Regjeringas "Grønt Industriløft". På VAREPRODUKSJONSDAGENE 2024, samlast forskarar, utviklingsmiljø, næringsliv, studentar og industriaktørar til ein felles konferanse for å stimulere til vekst og samarbeid!

Vareproduksjonsdagene blir arrangerte av Forskingsrådet i samarbeid med SIVA, SINTEF og Industridagane. Eit to-dagars fag-arrangement med ein sosial arena på kvelden. Eit spennande program inkluderer "dei store linjene", med mellom anna ein presentasjon av EUs "Draghi-Report" og vareproduksjon sett i lys av forsyningstryggleik og tryggleik, Utvalgte utviklingsprosjekt får presentere seg, industriaktørar snakkar om innovative løysingar på store utfordringar og verkemiddelapparatet orienterer om finansielle ordningar som gjeld bedrifta di og forskingsprosjektet ditt. Velkommen!

PRIS:

  • 3140,- for heile samlinga inkl. overnatting på Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik
  • 1500,- kr for heile samlinga ekskl. overnatting på Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik 


Klikk denne lenkja for påmelding, program og meir informasjson om VAREPRODUKSJONSDAGENE

Kontakt

Øystein Asphjell

    Industri og tjenestenæringer

Meldinger ved utskriftstidspunkt 26. oktober 2024, kl. 01.52 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.