Illustraskjonsbilde med byging med grafitti der det står the future is europe
Møte

Open digital kafé: Horisont Europa – klyngje 5: Klima, energi og mobilitet Tema: HYDROGEN

Passer for:

Forskarar, EU-rådgivarar og andre som er interesserte i Horisont Europa

Pris:

Gratis

Påmeldingsfrist:

12. feb kl. 08.00

Digitalt:

Arrangementet strømmes

12. feb. kl. 12.00–12.50

Om arrangementet

Bli med på åpen digital klynge 5 kafé om Clean Hydrogen Partnership og de nye utlysningene innenfor hele verdikjeden for hydrogen. 

Clean Hydrogen Partnerskap, hydrogenpartnerskapet, er et partnerskap under Cluster 5 Climate, Energy and Mobility i Horisont Europa, som støtter prosjekter som dekker hele verdikjeden for hydrogen! Hydrogenpartnerskapet har forpliktet seg til å gjøre EUs hydrogensektor ledende innen bærekraftige og sirkulære hydrogenteknologier og verdikjeder.

Den overordna driveren for klynge 5 med tilhørende partnerskap er å akselerere den grøne og digitale omstillinga, og tilhøyrande transformasjon av økonomi, industri og samfunn for å oppnå klimanøytralitet i Europa innan 2050. Hydrogenpartnerskapets hovedmål er å bidra til EUs grønne giv og Hydrogenstrategien gjennom finansiering av forsknings- og innovasjonsaktiviteter.

Vi ønskjer alle aktørar som er interesserte i å utarbeide prosjektforslag velkommen. Andre personar som berre er nysgjerrige på moglegheitene partnerskapet tilbyr er også velkomne. Vi inviterer personar som allereie deltek i EU-prosjekt og som evaluatorer til å dele kunnskap og erfaringar.

Vi ønskjer ein uformell dialog og har derfor ingen dagsorden. Formålet er å skape ein arena der deltakarane er villige til å dele spørsmål, utfordringar, idear og diskutere dei i fellesskap. Innhaldet i den opne kafeen er dermed drive av deltakarane.

Finn kontaktinformasjon til NCP-teamet som jobbar med klyngje 5. 

Kontakt

Ingunn Borlaug Lid

    Klima og miljø

Meldinger ved utskriftstidspunkt 30. juni 2024, kl. 17.22 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.